2022-08-09 22:41:32

Thychosen: Før pausen spiller vi lige op med dem

Mads Døhr Thychosen mente efter kampen mod Benfica, at FC Midtjylland spillede lige op med gæsterne før pausen, men at gæsterne var for skarpe. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

CL - 3. runde

FT

FCM

1 - 3

BEN

23'
0 1
Enzo Fernandez
Mål
56'
0 2
Henrique Araujo
Mål
63'
1 2
Pione Sisto
Mål
88'
1 3
Diogo Goncalves
Mål

FC Midtjylland måtte strække våben tirsdag aften, da overmagten fra Benfica kom på besøg og vandt med 3-1 i Champions League-kvalifikationens returmøde, hvor det sammenlagt endte 7-2 til gæsterne. 

Hjemmeholdets Mads Døhr Thychosen mente efter opgøret ellers, at FCM spillede lige op med gæsterne, som simpelthen bare var skarpere foran mål. 

Var det sjovere at spille mod Benfica tirsdag, end det var i sidste uge?

- Ja, det synes jeg. Jeg synes, at vi gav den et skud i dag (tirsdag, red.). Jeg synes, at vi i første halvleg spillede helt lige op med dem, sagde Thychosen til Viaplay og fortsatte. 

- Vi er lidt uheldige med at være bagud 0-1. Du kan godt se, at det er et godt hold i anden halvleg, og når de sparker sådan én op i hjørnet (det tredje mål i kampen, red.), så er det vel også fair nok, at de vinder 1-3, mente Thychosen. 

Videre fortalte han, at FCM selvfølgelig godt kunne have gjort nogle ting bedre, men anerkendte generelt bare, at gæsterne fra Portugal var bedre end midtjyderne. 

CL - 3. runde

FT

FCM

1 - 3

BEN

23'
0 1
Enzo Fernandez
Mål
56'
0 2
Henrique Araujo
Mål
63'
1 2
Pione Sisto
Mål
88'
1 3
Diogo Goncalves
Mål

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0