2022-10-05 23:03:53

Tre Di Maria-assists i Juve-pligtsejr

Juventus vandt uden besvær med 3-1 over Maccabi Haifa onsdag aften på Allianz Stadium i Champions League. Angel Di Maria spillede en hovedrolle for hjemmeholdet med et hattrick af assists.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

JUV

3 - 1

MAH

35'
1 0
Adrien Rabiot
Mål
50'
2 0
Dusan Vlahovic
Mål
75'
2 1
Din David
Mål
83'
3 1
Adrien Rabiot
Mål

Juventus var pisket til sejr, hvis de ville have nogen som helst chancer for avancement i Champions League. 

Med nul point efter de to første kampe, var det kun sejren der talte hjemme mod gruppens på papiret svageste modstander Maccabi Haifa.

Italienerne tog også kontrol med kampen fra start, og de holdte en naturlig kontrol over udeholdet på Allianz Stadium i Torino.

Allerede efter 10 minutter havde Dusan Vlahovic en stor chance, der dog blev reddet af Maccabi Haifa-målmand Josh Cohen, og bare to minutter senere burde serberen have scoret, men han sparkede forbi med sit ellers foretrukne venstreben.

Efter 37 minutter kom gennembruddet endelig for Den Gamle Dame. Angel Di Maria spillede en fænomenal maskeret aflevering i dybden til Adrien Rabiot, der elegant scorede med indersiden.

Derfra kørte Juventus halvlegen ud i fuld kontrol og gik til pause foran 1-0.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Tre Di Maria-assists i Juve-pligtsejr
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter pausen stod der mere Juventus på programmet, og de kom også foran 2-0 efter 50 minutter ved Vlahovic, der helt fri kunne løbe en stikning fra Di Maria op, og sende bolden ind bag en chanceløs Cohen.

Bolde i dybden blev lidt et tema for Juventus, der efter 58 minutter var tæt på at lykkes med endnu én. Di Maria fandt igen Vlahovic i dybden, men denne gang uden held.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maccabi Haifa havde ikke meget at komme med i kampen, men de fik et par gode chancer på to hjørnespark indenfor et kort tidsinterval, men målmand Wojchiech Szczesny var klar mellem stolperne.

Kort tid efter Maccabi Haifas chancer fandt Vlahovic nettet igen, men dommer Sandro Scharer fløjtede for offside. En meget tæt en af slagsen.

Efter 75 minutter fik udeholdet en livlinje i form af en polsk målmand på skovtur. Szczesny kom alt for langt og forkert ud af sig mål, og så kunne Maccabi Haifas indskiftede Dean David let og elegant runde målmanden og sparke bolden i et tomt mål.

I det 82. minut kunne Di Maria krone en yderst flot præstation med sin tredje assist i kampen. Argentineren sparkede et indadskruet hjørnespark fra højre side, som Rabiot headede ind fra forreste stolpe.

Det mål lukkede de facto kampen, og Juventus kontrollerede indtil slutfløjt.

Sejren betyder at Juventus kommer to point tættere på Benfica og PSG, der spillede uafgjort i gruppens anden kamp her til aften.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

JUV

3 - 1

MAH

35'
1 0
Adrien Rabiot
Mål
50'
2 0
Dusan Vlahovic
Mål
75'
2 1
Din David
Mål
83'
3 1
Adrien Rabiot
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0