2022-08-16 23:31:32

Zeca trods sejr mod Trabzonspor: Stadig 50-50

Carlos Zeca mener, at FC København gav sig selv et godt udgangspunkt, da klubben tirsdag slog Trabzonspor i 2-1 i Parken. Det er dog stadig lige forud for returkampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Carlos Zeca var tilbage i FC Københavns startopstilling, da han var med til at vinde 2-1 mod tyrkiske Trabzonspor i playoff-runden i Champions League. 

Efter kampen fortalte anføreren, at han var godt mærket, men han var glad for at have spillet fuld tid.

- Jeg er overrasket over, at jeg kunne holde en hel kamp. De sidste minutter var hårde, jeg havde krampe over det hele, fortæller han til TV3+ og fortsætter: 

- Jeg var nødt til at spille igennem, for jeg skulle hjælpe holdet. Jeg tænkte hele tiden, at jeg kunne presse den lidt mere. 

Resultatet betyder ifølge FCK-profilen, at danskerne har fået et godt udgangspunkt, men alt er fortsat lige forud for returkampen.

- Vi vidste, vi skulle have et godt resultat på hjemmebane. Før deres scoring var udgangspunktet bedre, men det vigtigste er, at vi vandt. Nu kan vi gå ind til returkampen men en lille fordel. 

- Jeg bliver ved med at sige, at det er 50-50. Vi har meget, vi skal have forbedret, men vi gjorde det godt i store dele af kampen, afslutter Zeca. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC København og Trabzonspor spiller returkamp i Tyrkiet om en uge.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0