2022-04-30 18:07:00

Billing-mål sikrede sejr før intens danskerduel

Philip Billing lavede assisten til 1-0 målet og scorede til både 2-0 og 3-0, da Bournemouth besejrede Blackburn og dermed er klar til et brag af en direkte duel om andenpladsen, som skal stå tirsdag mod Philip Zinckernagel og Nottingham, der vandt med 5-1 hjemme over Swansea.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er smæk på toppen af den engelske Championship, hvor det stadig er lidt af et puslespil, hvem der rykker op og skal spille playoff udover Fulham, som er sikre på at spille Premier League næste sæson.

På andenpladsen befinder Bournemouth sig aktuelt, efter de lørdag besejrede Blackburn med 3-0.

Den sejr var danske Philip Billing i allerhøjeste grad arkitekt på med en Man of the Match-indsats, eftersom han leverede assisten til Dominic Solankes 1-0-mål og selv sikrede sejren med målene til 2-0 og 3-0 i anden halvleg.

Sejren kan vise sig at blive umådelig vigtig for Bournemouth, som på tirsdag skal møde Nottingham Forest og Philip Zinckernagel i næstsidste spillerunde i en direkte duel om andenpladsen.

For Zinckernagel og Forest har vundet imponerende ni ud af de seneste ti ligakampe ovenpå deres 5-1-sejr over Swansea lørdag.

Det har bragt dem op på en foreløbig tredjeplads i Championship, hvor de med 79 point har tre point op til Bournemouth på andenpladsen. Målscorerne for de to hold lyder på +33 for Bournemouth og +34 for Forest efter 44 kampe.

Á point med dem ligger Huddersfield, som ligeledes vandt deres kamp lørdag med 2-1 over Coventry, men den tidligere danskerklub har både spillet en kamp mere og en dårligere målscore. Der skal altså hjælp til, hvis de skal sikre sig andenpladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Middlesbrough vandt deres kamp over Stoke med 3-1 og skal nu håbe på, at Sheffield United snubler i deres sidste kamp, hvis de skal overhale The Blades og indtage en playoff-givende sjetteplads.

Middlesbrough har 70 point, mens Sheffield United har 72 og en bedre målscore. Alternativt kan den nordøstengelske klub håbe at Luton taber begge deres sidste kampe, da de også har 72 point – dog for 44 kampe.

Millwall er det sidste mandskab, som har en hypotetisk chance for en playoff-plads, men trods deres 3-0-sejr over Peterborough, vil det kræve en storsejr over Bournemouth i sidste runde, der som bekendt stadig har alt at spille for.

Alle nedrykkerne til League One var fundet forud for dagens runde. Der er tale om Barnsley, Derby County og Peterborough United, som skal en tur ned og vende.

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0