2022-05-03 13:55:00

Carvalho om fremtid: Ved ikke hvad der sker

19-årige Fabio Carvalho har kontraktudløb med Fulham i denne sæson, og portugiseren er blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fabio Carvalho har spillet en stor rolle i Fulham i denne sæson, hvor klubben også har sikret sig oprykning til Premier League. 

Carvalhos kontrakt med Fulham udløber efter sæsonen, og han er blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool. Han er dog selv ikke helt sikker på, hvad fremtiden byder. 

- Vi må se, hvad der sker, når sæsonen er ovre. Jeg vil ikke sige, at jeg kommer til at savne mine holdkammerater i Fulham, for jeg ved stadig ikke, hvad der kommer til at ske, fortæller Carvalho til BBC Radio. 

En fra Fulhams ejergruppe har dog bekræftet, at Fabio Carvalho skifter klub efter sæsonen, men det virker altså ikke til, at Carvalho selv er så sikker. 

- Klubber kommer op i Premier League, hvor den hører hjemme, så vi må se, hvad der sker. Jeg er stolt af alle sammen: Trænerne, staben og spillerne, fortæller Carvalho i interviewet i radioen. 

Carvalho har spillet 35 kampe for Fulham i denne sæson, hvori han har været involveret i 18 mål. Liverpool er fortsat favoritter til den unge portugisers underskrift, men det lyder altså til, at intet er sikkert endnu. 

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0