2022-08-02 23:45:02

Jon Dahl om LFC-lejesvend: God når Klopp tror på ham

Blackburn-træner Jon Dahl Tomasson ser frem til at få råderet over Tyler Morton, som netop er blevet præsenteret på en lejeaftale fra Liverpool, hvor han sidste sæson spillede i Champions League.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For tredje sæson i streg råder Blackburn over en Liverpool-spiller, da Tyler Morton netop er blevet præsenteret på et sæsonlangt lån.

Det passer rigtig godt for 19-årige Mortons nye cheftræner Jon Dahl Tomasson, som netop har taget hul på sin første sæson i spidsen for klubben.

- Han har kvalitet på bolden, han vil gerne have bolden og han er både komfortabel som central og defensiv midtbanespiller´, siger Tomasson til Blackburns hjemmeside.

Sidste sæson fik den engelske U20-landsholdsspiller fuld spilletid i Liverpools Champions League-kampe mod Milan og Porto, og det er ikke gået danskerens næse forbi.

- Han spillede Champions League-fodbold for Liverpool, og det viser, at Jürgen Klopp stoler på ham. Hvis en manager som Klopp, som er en glimrende manager, stoler på en på Tylers alder, så er det et meget positivt tegn.

Tyler Morton kan få debut for Blackburn i weekenden mod Swansea.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0