2022-01-16 15:59:24

Tredje generation af Wright blev MotM i debut

20-årige D'Margio Wright-Phillips, som er søn af Shaun Wright-Phillips og barnebarn til Ian Wright, blev søndag eftermiddag kåret til kampens spiller i sin debut for Stoke, som besejrede Hull med 2-0 på udebane i Championship.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Wright-familien har med først angriberen Ian Wright og sidenhen hans sønner Bradley og Shaun Wright-Phillips været et navn i engelsk fodbold i mere end 30 år.

Søndag eftermiddag kunne de således koble nok en generation på, da Shauns søn D'Margio Wright-Phillips fik seniordebut for Stoke - og det endda en god en af slagsen.

Den 20-årige angriber spillede 72 minutter, og det var nok til, at han efterfølgende kunne lade sig kåre som kampens spiller i et opgør, som Stoke vandt med 2-0 ude over Hull.

Wright-Phillips tegnede sig hverken for mål eller assist, som blev leveret af først Jacob Brown i det 22. minut og sidenhen Tom Ince efter 50 minutters spil. Begge oplæg stod Sam Clucas for.

Sejren sender Stoke op på en ottendeplads, med de playoff-givende placeringer indenfor rækkevidde, mens Hull så småt ser nedrykningszonen komme tættere på fra deres 19. plads.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0