2022-08-19 08:00:02

Bonde kaldt 'Farmer' af West Ham: Må være Google Translate

Jakob Bonde blev præsenteret som Jakob 'Farmer' på London Stadium, og Viborg-profilen fortæller, at øgenavnet ikke er helt ukendt for ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - første finale

FT

WHU

3 - 1

VFF

24'
1 0
Gianluca Scamacca
Mål
64'
2 0
Jarrod Bowen
Mål
69'
2 1
Jakob Bonde
Mål
78'
3 1
Michail Antonio
Mål

bold.dk i London.

- 17: 'J. Farmer.'

Sådan blev midtbanespilleren Jakob Bondes navn præsenteret, da storskærmen på London Stadium viste Viborgs startopstilling forud for torsdagens Conference League-playoffkamp mod West Ham.

Viborg-spillerne var i fuld gang med en koncentreret opvarmning, men for en stund blev fokus fjernet, da den sjove fejl rullede over storskærmen.

Det erkendte Jakob Bonde efter kampen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Conference League -Bonde kaldt 'Farmer' af West Ham: Må være Google Translate
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg så det godt, og ellers var der også nogle andre, der var fine til lige at fortælle mig, hvad der stod deroppe, sagde han og grinte.

Ifølge Viborg-profilen bunder fejlen nok i, at de ansvarlige West Ham-folk har stolet lidt for meget på Google Translate.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De har vel været inde på Google Translate eller sådan noget, og så har de troet, at det var en bonde, og så er det blevet oversat til farmer, lød det midtbanespilleren.

Kender kælenavnet fra efterskolen

For Jakob Bonde var fejlen ikke kun sjov. Den vækkede nemlig også minder fra hans efterskole-tid, hvor han i en periode blev kaldt, og hold nu fast, Farmer.

- Jeg tror, der har siddet et par gutter, som jeg har gået på efterskole med, og grint rigtig meget, for jeg blev faktisk kaldt Farmer, mens jeg gik der, sagde han og forklarede.

- Det var en gut, der var halv englænder, som begyndte at kalde mig Farmer. Vi spillede noget hygge-fodbold med ham, og så skulle han på et tidspunkt speake en kamp, fordi han lød som en engelsk kommentator. Så fandt han på det. 

- Gud hjælpe mig om der så ikke står Farmer oppe på storskærmen her på London Stadium en 10 til 12 år efter. Det er sgu lidt sjovt. Jeg tror, at gutterne fra efterskolen sidder og griner over det, afsluttede Bonde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jakob Bonde stod for Viborgs enlige scoring i 1-3-nederlaget til West Ham.

Returkampen mellem de to hold spilles torsdag den 25. august på Energi Viborg Arena.

Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - første finale

FT

WHU

3 - 1

VFF

24'
1 0
Gianluca Scamacca
Mål
64'
2 0
Jarrod Bowen
Mål
69'
2 1
Jakob Bonde
Mål
78'
3 1
Michail Antonio
Mål

24 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0