2022-08-24 23:44:01

Friis før West Ham-kamp: Vi tror på det

Jacob Friis tror på, at Viborg kan byde West Ham op til dans, men han erkender også, at det bliver svært at gå videre til gruppespillet i Conference League. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - anden finale

FT

VFF

0 - 3

WHU

Viborg imponerede i første kamp mod West Ham, men på trods af en flot præstation, så tabte Jacob Friis' mandskab 3-1 på London Stadium. 

Det bliver derfor svært at gå videre til gruppespillet i Conference League, men Viborg-træneren tror på, at de har en chance, når de to klubber mødes i returopgøret torsdag aften. 

- Vi kunne jo godt have ønsket os et bedre udgangspunkt, specielt efter den præstation, vi leverede derovre. Så det bliver selvfølgelig svært, men det er ikke umuligt og vi tror da på det. 

- Kampen i London var lige på mange områder, og så havde de noget individuel kvalitet, som vi må forvente af et Premier League-hold, men vi har kigget på kampen igen og set efter alle de små ting, vi kan optimere på.

Artiklen fortsætter efter billedet

Conference League -Friis før West Ham-kamp: Vi tror på det
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Det er jo ikke til at sige, om vi får et lignende kampbillede igen, men vi vil give det et forsøg, og så skal vi lige have skruet på nogle små facetter af spillet, så vi bliver lidt mere farlige og kan gøre lidt mere ondt på dem. 

- Der var nok ikke mange, der forventede, at vi kunne spille sådan en kamp derovre, men nu har vi fået en fornemmelse af, hvad vi kan gøre imod dem, så vi går ind til kampen med en tro på, at vi kan lave en stor aften på Energi Viborg Arena, siger han til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kampen sparkes i gang klokken 19 torsdag aften. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - anden finale

FT

VFF

0 - 3

WHU

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0