2023-03-15 19:56:30

Hattrick på 205 sekunder: Orban ordnede Basaksehir

Gift Emmanuel Orban skulle kun bruge lidt over tre minutter på at score et hattrick for Gent, da de på udebane smadrede Basaksehir med 4-1 i deres returopgør i Conference Leagues ottendelsfinaler.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 26. runde

FT

FKA

2 - 2

ISB

Returopgørene i Conference Leagues ottendelsfinaler startede her til aften, da Basaksehir og Gent uden danske Andrew Hjulsager i truppen stod over for hinanden i det tyrkiske.

Første opgør mellem de to endte med 1-1 i noget af en regnfuld kamp for godt en uge siden.

Derfor var det stadigvæk et helt åbent opgør for de to mandskaber.

Den indledende fase af opgøret bar meget præg af, at begge hold så hinanden an, men så gik festfyrværkeriet ellers i gang efter en halv time.

For Gift Emmanuel Orban gjorde noget, som ingen i Conference Leagues etårige levetid havde set før.

Efter 31 minutter vandt Gent bolden på midten af banen og kørte en hurtig omstilling, hvor bolden til sidst endte hos en helt umarkeret Orban, der med venstreskøjten sparkede gæsterne i front.

Artiklen fortsætter efter billedet

ECL -Hattrick på 205 sekunder: Orban ordnede Basaksehir
Foto: Kurt Desplenter/AFP/Ritzau Scanpix

Blot 90 sekunder senere lå bolden endnu engang i netmaskerne, da Gent splittede Basaksehir-mandskabet ad, inden Orban fra kanten af feltet tog sagen i egen hånd og bragede bolden i netmaskerne.

Hvis tyrkerne følte, at de havde fået et chok oven på de to lynscoringer, så blev det værre under to minutter senere, da en tro kopi af Gents første mål udfoldede sig på ny, og så kunne Orban fuldende sit vanvittige hattrick på lidt over tre minutter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og inden pausen blev det værre for hjemmeholdet, da Gents Hugo Cuypers headede bolden i kassen efter en kort hjørnesparkskombination.

4-0 til gæsterne ved halvleg, og så var den kamp egentlig forbi.

Det var tydeligt i anden halvleg, at de tyrkiske værter havde kastet håndklædet i ringen.

Og det gav norske Jens Petter Hauge muligheden for at gøre det til 5-0 sent i kampen, men afslutningen blev blokeret tæt inde foran mål.

Med to minutter tilbage af den ordinære tid fik hjemmeholdet og publikum noget at trøste sig på. Den tidligere Manchester United-spiller Adnan Januzaj udnyttede en skidt clearing i Gent-forsvaret og hakkede reduceringsmålet ind.

Men det blev ved det og 4-1, og dermed går Gent videre med 5-2 samlet.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 26. runde

FT

FKA

2 - 2

ISB

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce