2022-02-25 08:18:13

PAOK-træner dedikerer sejr til far i Kiev

PAOK-træner Razvan Lucescu var glad for avancement mod FC Midtjylland, men tænkte mest på sin far, Mircea Lucescu, i Dynamo Kiev.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PAOK sendte torsdag FC Midtjylland ud af Conference League efter et sandt drama, der måtte ud i straffesparkskonkurrence.

PAOK's rumænske cheftræner, Razvan Lucescu, dedikerede efter kampen sejren til sin far, Mircea Lucescu, der er Dynamo Kiev-træner og stadig befinder sig i Ukraine i disse dage.

- Det har været en god kvalifikation med meget stærke følelser. Jeg mener, det var et fortjent avancement, siger Razvan Lucescu på pressemødet.

- Jeg tænker på min far, der er i Kiev. Vi har talt sammen tre gange i dag (torsdag, red.). Han fortalte mig, at det vigtigste for ham var, at vi kvalificerede os, og at han så ville være glad.

Razvan Lucescu fortæller videre, at han ikke havde forberedt sine spillere på en straffesparkskonkurrence.

- Nej, i disse tilfælde er det spillernes personlighed, der er vigtig; dem, der træder frem og tager ansvar. De har ikke brug for forberedelse.

- Jeg følte mig selvsikker, fordi jeg har spillere, der er rigtig dygtige på straffespark. Vi havde tre skytter mere klar.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0