2021-07-20 21:48:00

PC: Gruppespil er afgørende for FCK

Peter Christiansen kalder det afgørende for FC København, at klubben formår at kvalificere sig til Conference League i denne sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC København måtte i sidste sæson nøjes med tredjepladsen i 3F Superligaen, og derfor venter der torsdag aften en kvalifikationskamp til den nye Conference League.

Modstanderen er hviderussiske Torpedo Zhodino, og inden kampen fortæller FCK's sportsdirektør, Peter 'PC' Christiansen, at det er afgørende for klubben, at denne sæson kommer til at byde på europæisk gruppespil.

- Det er en grundpille i FC København, at vi vil være en international fodboldklub. Derfor er det afgørende, at vi kommer med i et gruppespil. I år er det så Conference League, vi kan gå efter, men det ændrer ikke noget i vores tilgang. Vi skal kvalificere os til gruppespillet, siger Peter Christiansen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- De europæiske kampe er med til at løfte hele klubben både organisatorisk og økonomisk. De enkelte spillere bliver matchet internationalt, og det bidrager til, at de bliver bedre spillere.

- For vores unge spillere er det voldsomt udviklende at være med omkring de her kampe. Det hjælper til at gøre dem klar til, at det inden længe er dem, der skal være med til at løfte os i disse kampe. 

- Det skal ikke forstås sådan, at vi er med for at lære, vi er med for at vinde, lyder det fra FCK's sportsdirektør.

Kampen mellem FCK og Torpedo Zhodino spilles torsdag aften klokken 19.

22 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0