2021-09-16 12:15:00

Thorup før ECL: Slovan er vant til at vinde

Det er et slovakisk hold, der har for vane at vinde, som FC København torsdag aften møder. Selvtilliden er dog intakt hos FCK-træner Jess Thorup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsdag aften åbner FC København Conference League-gruppespillet med en udekamp mod slovakiske Slovan Bratislava.

Med tre mesterskaber i træk og to pokaltitler i ryggen, så er det slovakisk fodbolds bedst kørende hold, der venter, og FCK-cheftræner Jess Thorup har da også stor respekt for torsagens modstander.

Det fortalte han på pressemødet før kampen, hvor Thorup gjorde målet for Conference League-gruppespillet klart.

- Det var vores første mål at nå hertil, og nu skal vi videre fra gruppen. For at gøre det skal vi have en god start mod Slovan Bratislava, som er et rigtig godt hold, siger han og forklarer:

- Jeg har set mange af deres kampe i ligaen og i Europa, og for mig er det et kompetitivt hold, der er vant til at vinde.

Artiklen fortsætter efter billedet

Conference League -Thorup før ECL: Slovan er vant til at vinde
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Jeg tror, de har vundet ligaen de sidste mange år og pokalturneringen også. De har en masse gode spillere – både i defensiven og særligt også i offensiven, hvor de har x-faktor.

FC København har dog stor selvtillid før kampen, der sparkes i gang klokken 18.45.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men omvendt kommer vi ind til kampen med masser af selvtillid efter en rigtig god periode, hvor vi ikke har tabt endnu. Vi har en stor tro på os selv, og det fokuserer vi på før kampen.

- Vi har scoutet dem, så vi ved præcis, hvad vi skal forvente. Det er et stærkt hold, men de har også mange spillere, der er på vej ind på holdet, så de prøver at bygge et hold lige nu, og vi har set nogle steder, hvor vi kan gøre ondt på dem, siger Thorup.

Han glæder sig desuden over faciliteterne på det slovakiske nationalstadion, hvor kampen spilles. Det er blot to år gammelt og blev indviet, da Slovan Bratislava havde 100 års jubilæum.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0