2021-07-22 21:09:32

Zorniger og co. tabte trods Jradi-scoring

Alexander Zorniger og Apollon løb torsdag ind i et 1-3-nederlag til Zilina fra Slovakiet i Conference League, hvor Bassel Jradi dog formåede at komme på tavlen for Apollon.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Apollon fra Cypern var også i kamp torsdag aften, da Alexander Zornigers tropper tog i mod Zilina fra Slovakiet i kvalifikationen til denne sæsons Europa Conference League.

Men den tidligere Brøndby-cheftræner fik i den grad noget at tænke over inden returopgøret i næste uge, da Apollon var i store problemer gennem kampen.

Allerede efter fem minutter var de nemlig kommet bagud med 0-1, da David Duris sendte bolden i mål for gæsterne fra Slovakiet.

20 minutter senere var det dog Bassel Jradis tur til at vise sig frem, da han formåede at banke udligningen ind i netmaskerne, og så var Zorninger og co. tilbage i opgøret.

Glæden varede dog kort, da Jan Bernat i første halvlegs overtid kunne bringe gæsterne fra Zilina foran med 2-1, som også var stillingen ved pausen.

Det var et chancefattigt opgør, da hjemmeholdet fra Apollon havde store problemer med at skabe noget offensivt, og det fik konsekvenser, da Zilina havde fået et straffespark seks minutter inde i anden halvleg.

Her var det Bernat, som fik ansvaret fra pletten, og han kunne uden problemer sparke Zilina på 3-1. Et frygteligt resultat for Zornigers mandskab, der nu har lange udsigter til et videre avancement i Conference League.

Hjemmeholdet fra Apollon formåede nemlig ikke at få vendt rundt på opgøret, og dermed tabte de med 1-3 til Zilina fra Slovakiet på trods af en scoring fra Bassel Jradi.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0