Copa Sudamericana -Spiller ramt af cementklods
2006-10-20 12:26:20
Foto:

Spiller ramt af cementklods

Et opgør mellem Colo-Colo og Gimnasia måtte i går afblæses, efter en tilskuer ramte en spiller på banen med en cementblok.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endnu en gang er gemytterne kogt over på tilskuerlægterne i forbindelse med et opgør i sydamerikansk fodbold. Denne gang så en dommer sig nødsaget til at afblæse opgøret mellem Colo-Colo fra Chile og Gimnasia fra Argentina efter en spiller var blevet ramt af et stykke cement, kastet fra tilskuerpladserne.

Opgøret var første kamp om kvalifikation til semifinalerne i Copa Sudamericana, og da den paraguayske dommer valgte at fløjte opgøret af, var stillingen 4-1 til Colo-Colo, men det, der skulle have været en festdag for de mange fremmødte fans, endte i stedet i personlig tragedie for udeholdets argentinske midtbanespiller Esteban González. Midtbanespilleren blev i anden halveg ramt af et stort stykke cement, angiveligt kastet fra Colo-Colo tilhængernes lægter, og måtte efterfølgende i al hast fragtes til det nærmeste sygehus.

Dommer Carlos Torres har efterfølgende erklæret at de resterende minutter af opgøret nu hviler i det sydamerikanske fodboldforbunds disciplinærkomités hænder, og det er forventet at Colo-Colo vil blive idømt en betydelig bøde samt eventuel disciplinærstraf for episoden.


Foto:

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0