2022-06-20 09:20:02

Brønshøj henter Danmarksserie-bomber

Brønshøj har sikret sig Nicolai Jægergaard fra Frederikssund, der scorede hele 20 mål i Danmarksserien Pulje 1 i den netop afsluttede sæson. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brønshøj har haft en vanskelig Danmarksserie-sæson, hvor mandskabet regnede med, at den skulle have spillet med om en oprykning. Det endte dog med en sjetteplads i Danmarksserien Pulje 1 for Hvepsene. 

Den tidligere divisionsklub er dog allerede ved at forberede sig til næste sæson, og her har mandskabet sikret sig en mand med mål i støvlerne. 

Brønshøj henter nemlig Nicolai Jægergaard fra Frederikssund, der nettede hele 20 gange i Danmarksserien i den netop overståede sæson. 

Sportschef Thomas Ibsen glæder sig over tilgangen af den 24-årige angriber.

- Det er en fantastisk tilgang af en målfarlig og offensiv spiller, der udover at lave mål også laver en del assists. Jægergaard er en god afslutter med god fart og en rigtig dygtig spiller, som vi glæder os til at arbejde med. Vi tror på, at han kan være til at indfri vores ambitioner for næste sæson, siger Thomas Ibsen til klubbens hjemmeside. 

De 20 mål var nok til en delt andenplads med Daniel Stückler fra Ishøj på topscorerlisten i Danmarksserien Pulje 1 for Jægergaard. Morten Olsen scorede hele 24 mål for Allerød. 

 

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0