2022-07-25 15:50:01

Danmarksserie-klub henter ung back i Vejle

Christian Jørgensen siger til bold.dk, at han skifter til ASA, Aarhus. Han har senest tørnet ud for Vejle, hvor backen primært gjorde sig på klubbens U19-hold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

19-årige Christian Jørgensen nåede at være en del af Vejle i fire år, men nu er tiden i Nørreskoven slut for backen. 

Den nye back har nemlig valgt at skifte til ASA, Aarhus, der huserer i Danmarksserien. Christian Jørgensen siger til bold.dk, at han er draget til Aarhus-klubben, da backen kender klubben indgående.

- Først og fremmest er det en klub, som er tæt på, hvor jeg er nu. Jeg har været i Vejle, og nu skal jeg til Aarhus, så det var godt at finde et sted. Derudover har min far en fortid i ASA, så der er lidt en familiehistorie i det. Jeg kender også træneren fra min tid i Skanderborg, siger Christian Jørgensen til bold.dk. 

Backen fik ikke det ønskede gennembrud i Vejle, da han var hårdt plaget af skader. I hele to ud af fire år sad Jørgensen ude, siger han. Han nød dog at være en del af Vejle. 

- Det er et hårdt konkurrencemiljø, men man fik dannet sig nogle gode kammerater, og man fik spillet en masse fodbold og udviklede sig som fodboldspiller. 

Havde du interesse fra andre klubber?

- Jeg skulle have haft en henvendelse fra VSK (VSK Aarhus i 3. division, red.), men jeg synes bare, at ASA passer godt. Jeg kender både træneren, og min far kender klubben, så det lå til højrebenet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jørgensen har fået et rigtig godt indtryk af Danmarksserie-klubben.

- Det er nogle rigtig gode gutter, som jeg gerne vil være en del af, og så virker det også til, at de har nogle ambitioner om at præstere, og det er også derfor, at vi håber på at komme i oprykningsspillet, siger Christian Jørgensen til bold.dk. 

Han kan få officiel debut for ASA, Aarhus, når klubben skal møde Frederikshavn fI i pokalen torsdag 4. august. Mandskabet skal duellere mod Odder tirsdag 9. august i Danmarksserien.

Christian Jørgensen nåede at få 25 kampe i alt for Vejle (23 U19-kampe og to kampe for reserveholdet).

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
0