2022-03-03 12:40:02

Tidl. AGF-talent kvitter Vejle: Skal til DS-klub

Valdemar Sadrifar forlader Vejle for at tage til Hedensted i Danmarksserien. Hedensted-assistenten siger til LigaBold.dk, at det er et kæmpe scoop.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 20. runde

FT

AaB

0 - 0

VB

Fra Vejle i Superligaen til Hedensted i Danmarksserien.

Valdemar Sadrifar er kun 20 år, men den offensive midtbanespiller har prøvet lidt af hvert. Sadrifar startede i Lyseng, inden han tog til AGF.

I AGF nåede han at blive U17-mester, inden Vejle var næste stop for offensivspilleren. På daværende tidspunkt var han blot 17 år, og indtil nu har han været en del af Superliga-klubben.

Her spillede han primært for Vejles U19-hold, men Sadrifar fik også kampe for reserveholdet. 18. juli 2021 fik han endda debut i Superligaen for mandskabet.

Tingene gik dog ikke som håbet for Sadrifar i efteråret, og derfor valgte han på det tidspunkt at forlade Vejle og fik annulleret kontrakten.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Tidl. AGF-talent kvitter Vejle: Skal til DS-klub
Foto: Vejle Boldklub

Der venter nu en noget anden tilværelse for den offensive midtbanespiller, da Sadrifar i foråret skal spille for Hedensted, der har den tidligere Superliga-spiller Alex Nørlund som sportschef, i Danmarksserien.

Hedensted-assistent Johnny Jungquist jubler over tilgangen, og han siger til LigaBold.dk, at det understreger Hedensteds gode ry som et springbræt for unge spillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er et kæmpe scoop, at vi kan hente en mand, der aktivt har været med i en Superliga-klub, og det viser også lidt om det format, som vi har i klubben, at vi trækker sådan nogle ind. 

- Vi er stolte og beærede over, at de vælger os, fordi vi har også en god historik for at sende spillere videre i systemet. Jonas Andersen, der render rundt i VSK, Kubel (Mathias Kubel, red.), der render rundt i Aarhus Fremad, og Mirsad (Mirsad Suljic, red.) i Holstebro.

- Det er en lang række spillere, der lige har været nede at vende i Hedensted, som er kommet videre og spiller fast på højere niveau. Bedste ting, som vi kan sige, er, at Lasse Kronborg også havde et kort visit i Hedensted, inden han røg videre til HB Køge, og han endte med at blive anfører, så vi har ikke noget imod, at vi bliver kendetegnet lidt som et springbræt for nogle, siger Johnny Junqquist til LigaBold.dk.

Hvem har haft kontakten til ham?

- Jeg har nok haft den største kontakt med ham. Jeg har haft kendskab til ham igennem tiden i Lyseng og VB (Vejle Boldklub, red.), og jeg har fulgt ham lidt. Jeg kender faktisk også hans far, fordi faren er målmandstræner. Den vej igennem havde jeg kontakten med Valdemar (Valdemar Sadrifar, red.), og så overlod jeg resten til Alex (Hedensted-sportschef Alex Nørlund, red.). 

- Vi har haft nogle gode samtaler med Valdemar både Nicolai (Hedensted-cheftræner Nicolai Givskov, red.) og jeg i forhold til, hvordan vi ser ham i vores system, siger assistenten, der tilføjer, at spillerne har et helt unikt sammenhold i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kan gøre ondt på modstanderne

Klubben er stolt over at kunne tiltrække en spiller af Sadrifars kaliber.

Det har dog ikke hele tiden ligget i kortene, at han skulle til Hedensted. Offensivspilleren har været til prøvetræning hos en klub fra Moldova, hvor han blev tilbudt en professionel kontrakt, og han var også på træningslejr med Vendsyssel i Tyrkiet. Et skifte gik dog i vasken.

Hvor længe Hedensted får lov til at beholde Sadrifar, må tiden vise.

- Vi håber, at han er så længe, som han har lyst og kan bidrage, men vi har intet problem med at få nogle spillere ind for at sende dem videre i systemet. Det vil vi hellere end gerne. 

- Det viser også tilliden til hinanden. Hvis Valdemar (Valdemar Sadrifar, red.) kommer til os og siger, at han har et tilbud fra en 1. divisionsklub, så ville vi aldrig sige til ham, at han ikke skulle forsøge det. Vi vil sige, at han skal gå efter det. Vi vil ikke være et vejbump for spillerne, og vi er også sikre på, at hvis det ikke lykkes, så kommer de tilbage til os.

Jungquist beskriver offensivspilleren som en spiller, der kan skabe noget på egen hånd.

- Han har nogle enorme individuelle kvaliteter. Han har en supreme-teknik, og så er han utrolig klog. Han er en vanvittig dygtig rumspiller. Selvom han har to mand på nakken, så kan han vende på dem og finde rum, der kan gøre ondt på vores modstandere, siger Johnny Jungquist til LigaBold.dk.

Hedensted har brug for point i bunden af Danmarksserien Pulje 3, da holdet blot har fået skrabet 11 point sammen i 14 kampe, og det placerer klubben på en niendeplads ud af ti hold.

Valdemar Sadrifar og resten af Hedensted-mandskabet skal i kamp 26. marts mod B1913.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 20. runde

FT

AaB

0 - 0

VB

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0