2021-11-05 13:37:02

Tidligere Superliga-spiller skal spille i Serie 1

Den tidligere Superliga-spiller Rolf Toft forlader Danmarksserie-klubben Nørresundby, og han skal efter jul spille for Serie 1-mandskabet Brønderslev IF, siger angriberen til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

29-årige Rolf Toft har tidligere været i AaB, hvor han fik 22 kampe for mandskabet i Superligaen med et mål til følge.

Den tidligere Superliga-angriber har de seneste godt fem år tørnet ud for Nørresundby, der i denne sæson frister en tilværelse i Danmarksserien, og han har været en stor profil.

På lørdag venter der dog Rolf Toft den sidste kamp for Nørresundby, da den tidligere Superliga-angriber vælger at forlade klubben for at trappe ned, siger angriberen til LigaBold.dk.

- Det er en familiebeslutning. Det tager meget tid at køre til udebanekampe, så det er mere derfor, at beslutningen er blevet taget, siger Rolf Toft til LigaBold.dk.

Hvad fremtiden bringer for 29-årige Toft, er allerede besluttet. Han skifter nemlig til Serie 1-mandskabet Brønderslev IF.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Tidligere Superliga-spiller skal spille i Serie 1
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

- Min beslutning er taget. Vores gamle træner Allan Kjeldsen starter i Brønderslev, så der tager jeg op og spiller med ham, siger angriberen og tilføjer:

- Jeg starter efter jul. Nu trænger jeg til en pause. Det har været en hård sæson, som vi har været i gang med. Det har været meget komprimeret, så jeg trænger til en pause, siger Toft, der tilføjer, at han kender et par spillere i Brønderslev fra tiden i Nørresundby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Toft bor i Hjørring, så der er en smule kortere til Brønderslev, men det er primært de lange udebaneture i Danmarksserien, det gjorde udslaget for beslutningen.

Den tidligere AaB-spiller siger, at han nok lige skal omstille sig til, at niveauet i Serie 1 er noget lavere end i Danmarksserien.

- Jeg har det fint med det, men man skal nok vænne sig til, at tingene går lidt langsommere. Der er ikke så meget kvalitet hos ens medspillere, som der er i Danmarksserien. Det må man nok regne med, men jeg tror, at mit hoved er afklaret med det, så jeg tror nok, at det skal gå.

Nørresundby betyder meget

Rolf Toft har haft mange oplevelser med Nørresundby, og derfor har klubben en speciel plads hos angriberen.

- Klubben har haft stor betydning. Det er der, hvor mine venner har spillet, og som jeg har brugt min tid med, så den har betydet ufattelig meget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvordan har din udvikling været i Nørresundby?

- Den har været lidt op og ned. Det var rigtig godt de første par år, og så fik vi barn nummer to, og så var der ikke meget tid til træning i et stykke tid, så der gik det lidt ned ad bakke, men jeg er kommet fint med den seneste havanden sæson, siger Rolf Toft til LigaBold.dk.

Rolf Toft har tidligere spillet i AaB, Vejle Boldklub samt de islandske klubber Stjarnan, Vikingur og Valur. Han scorede sit eneste Superliga-mål for AaB mod AC Horsens i 2-0-sejren 18. november 2012.

Nørresundby møder Kjellerup på hjemmebane på lørdag 6. november klokken 13.30.

I denne sæson har Toft banket ti mål ind i 12 kampe for Nørresundby, og det gør ham til Danmarksserie-holdets topscorer. 

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0