2022-09-26 15:35:01

Isaksen før U21-skæbnekamp: Sat os i en svær situation

Kantspilleren Gustav Isaksen mener, at U21-landsholdet har sat sig i en svær situation, da det er tvunget til sejr i tirsdagens skæbnekamp mod Kroatien.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

Tirsdag aften kæmper det danske U21-landshold for at sikre billetten til EM i 2023.

Her danner Vejle Stadion nemlig rammerne for returkampen i playoffopgøret mod Kroatien, der i fredags tog det første stik ved at vinde med 2-1 på eget græs.

De danske U21-talenter har med andre ord ryggen mod muren i tirsdagens returkamp, og kantspilleren Gustav Isaksen erkender da også, at de med fredagens resultat har sat sig i en svær situation.

Det fortæller han ifølge FC Midtjyllands hjemmeside.

- De (Kroatien, red.) har nogle dygtige spillere, og de gjorde det fint mod os sidst. De var kyniske og spillede på omstillinger, hvor de straffede os. 

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Isaksen før U21-skæbnekamp: Sat os i en svær situation
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Vi har sat os i en svær situation og skal virkelig være oppe på dupperne i morgen. Jeg forventer, de kommer til at forsvare med alt, de har. Vi skal finde noget ekstra frem for at bryde igennem dem, siger Isaksen.

Den 21-årige FCM-spiller understreger desuden, at kvalifikationen til EM vil betyde meget for ham, da U21-landsholdet efterhånden står foran en større udskiftning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kommer vi ikke med til EM, er der kun træningskampe tilbage for den her gruppe, så det vil betyde virkelig meget, hvis vi kvalificerer os, siger han og fortsætter.

- Jeg ønsker virkelig, min tid på U21-landsholdet kan blive ved så længe som muligt. Derfor skal vi også bare ud at vinde i morgen. Vi har alt at spille for, og det bliver en spændende kamp, afslutter Isaksen.

Tirsdagens skæbnekamp mellem det danske U21-landshold og kroaternes U21-landshold fløjtes i gang klokken 18:00. 

bold.dk er tilstede før, under og efter kampen for at dække opgøret på tætteste hold.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0