2022-09-23 18:02:29

Jesper S: Må ikke spille os ud men heller ikke vente

Den danske U21-landstræner Jesper Sørensen udtaler før playoff-kampen mod Kroatien U21, at man hverken må spille sig ud før tirsdag eller vente til på tirsdag. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

EM U21 - anden finale

I dag 18:00

DAN

vs

KRO

Danmark U21 møder fredag aften Kroatien U21 i den første af to playoff-kampe om at kvalificere sig til U21 EM, hvor det første opgør foregår i Kroatien. 

Før kampen fortalte Jesper Sørensen om forventningen til kampen, og her fremgik det, at man hverken måtte udspille sine chancer i det kroatiske, men samtidig heller ikke måtte afvente kampen for meget og vente på, at det blev tirsdag og returopgør. 

- Det er klart, at vi skal gøre alt, hvad vi kan for at holde hovedet koldt og ikke spille os ud af noget, indledte Sørensen før kampen til TV2 Sport X og fortsatte. 

- Det er først på tirsdag, at det hele bliver afgjort. 

Herefter vendte Sørensen dog lidt på en tallerken og udtalte, at man heller ikke måtte tabe muligheden for videre avancement fredag aften i Kroatien. 

- Men vi spiller fredag om, hvor godt rustet vi står til den næste kamp, og der skal vi ikke gå og vente. Det er 180 minutter, og vi synes selv, at vi er gode, så vi skal ikke vente på noget. 

- Vi skal skynde os og bruge tiden så godt som muligt. Lige så snart kampen bliver fløjtet i gang, der skal vi ikke vente på, at det bliver tirsdag, for det kan være, at vi ikke når det så. 

Danmarks startopstilling til kampen, kan du se her

EM U21 - anden finale

I dag 18:00

DAN

vs

KRO

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0