2022-06-15 10:00:02

O'Riley med specielt mål: Det føles ikke sådan

Tirsdag aften kunne Matt O'Riley fejre sit første mål for U21-landsholdet, men der var dog ikke meget at juble over, siger han til bold.dk, da kampens resultat ødelagde følelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Matt O'Riley har haft fart på det sidste halve år, hvor han er gået fra at være ukendt i MK Dons til at være en profil på både Celtic og det danske U21-landshold.

Han var derfor også med i tirsdagens 3-2-sejr over Tyrkiet, hvor han formåede at notere sig for sit første landskampsmål for U21-landsholdet, og det var stort for O'Riley.

Han havde dog svært ved at glæde sig over scoringen, som han flugtede ind i netmaskerne, da bold.dk tog en snak med ham på Vejle Stadion.

- Bolden kom bare til mig, og så tænkte jeg ikke så meget over det. Jeg ramte den godt, og nogen gange er du heldig, at den går ind, og det gjorde den heldigvis med mig. 

- Det var specielt at score for Danmark, men det føles ikke sådan lige nu. Vi er ikke kommet til EM, så det føles ikke specielt nu. Stemningen på holdet var heller ikke høj i omklædningsrummet, så det ødelægger det lidt.

- Det er svært at nyde det, fordi det var en kamp, som vi godt kunne have vundet 4-0 eller 5-1, fordi vi havde masser af chancer, så det er irriterende, at det ikke blev til mere.

O'Riley indrømmer dog, at når han har sovet og fået tirsdagens kamp på afstand, så kommer han forhåbentlig til at se tilbage og glæde sig over, at han nu har fået nettet til at blafre i de røde og hvide farver. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når jeg har reflekteret over det hele og snakket med min familie, så kan jeg godt glæde mig over mit første mål for Danmark. Det er jo fedt, at jeg fik scoret mit første mål, mens min familie var på stadion og så det, lyder det fra Matt O'Riley til bold.dk.

Danmark skal spille deres to playoff-kampe i september måned, og I kan se de mulige modstandere her.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0