EM -CAS: Serbien ansvarlig for afbrudt kamp
2015-07-10 12:08:25
Foto: Getty Images

CAS: Serbien ansvarlig for afbrudt kamp

Den internationale sportsdomstol CAS bekræfter, at Albanien tildeles tre point for dronekampen. CAS mener, at Serbien og ikke Albanien er skyldig i, at kampen ikke blev færdigspillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den internationale sportsdomstol CAS har afsagt dom i den famøse dronekamp mellem Serbien og Albanien i Danmarks EM-kvalpulje. CAS bekræfter, at Albanien tildeles sejren og dermed rykker op på 10 point i gruppen.

CAS skriver på sin hjemmeside, at det er Serbiens ansvar – og ikke Albaniens – at kampen ikke blev færdigspillet. Det er dét, Serbien straffes for og grunden til, at Albanien tildeles de tre point.

- Panelet mener, at kampstoppet blev forårsaget af brud på organisatorernes sikkerhed og voldshandlinger mod de albanske spillere fra serbiske fans og mindst én steward, skriver CAS og fortsætter:

- Dermed mener panelet, at det serbiske fodboldforbund (FAS) og ikke det albanske fodboldforbund (FAA) skal holdes ansvarlig for, at kampen ikke blev færdigspillet. Derfor har CAS besluttet, at kampen anses som tabt af FAS med målscoren 0-3.

Albanien tildeles en bøde på 750.000 for den drone, der i første omgang udløste tumulten på stadion.


Foto: Getty Images

50 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0