EM -Joachim A: Havde håbet på flere minutter
2019-10-16 06:30:02
Foto: Anders Kjærbye, dbufoto.dk

Joachim A: Havde håbet på flere minutter

Joachim Andersen havde håbet på mere spilletid, da hans drengedrøm tirsdag gik i opfyldelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danmarks dyreste fodboldspiller, Joachim Andersen, fik tirsdag sin A-landsholdsdebut i venskabskampen mod Luxembourg, da han med små otte minutter tilbage blev skiftet ind i stedet for anfører Simon Kjær.

Den 23-årige midtstopper havde dog håbet på lidt flere minutter på banen, fortæller han til bold.dk.

- Når jeg så på, hvem vi skulle møde, og samlingen inden vi mødte ind her, så tænkte jeg, at der var nogle minutter til mig i Luxembourg-kampen. Jeg havde da også håbet, at jeg ville få flere, end jeg fik, siger han til bold.dk og tilføjer:

- Men det er sådan det er. Det kan jeg ikke gøre noget ved. Jeg skal bare gøre min ting i Lyon og så have noget tålmodighed, selvom det er superkedeligt. Sådan er fodbold nogen gange.

- Det føltes lidt, som om at man gik ind, og så fløjtede han af med det samme. Men nu har jeg fået den kamp. Jeg har fået debut på landsholdet og kan officelt kalde mig A-landsholdsspiller. 

Joachim Andersen understreger dog, at det var en kæmpe drengedrøm at løbe på banen i Aalborg, som han kender så godt igennem sine mange U21-landsholdskampe.

- Det er klart, at det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var en lille knægt. Det var superfedt, og jeg er stolt af mig selv. Jeg håber, at det ikke er den sidste og at jeg kan spille mange flere, siger han og tilføjer:

- Så det er da klart, at man nåede at få lidt sommerfugle i maven, da man blev kaldt hen. Det var fedt at komme ind.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den unge forsvarer tror dog ikke, at han tirsdag har spillet sig hverken nærmere eller længere væk fra en plads i startelleveren på landsholdet.

- Jeg kan ikke gøre noget på otte minutter for at bevise noget, synes jeg. Jeg spiller mig tættere på en startplads ved at gøre det godt i Lyon. Jeg spiller på et tophold i Frankrig og spiller Champions League, siger han til bold.dk og fortsætter:

- Det er der, at jeg skal gøre mig gældende, og der jeg skal bevise overfor Åge og Jon, at jeg skal spille. 

- Men det er klart, at de har en fast stamme. Der bliver ikke skiftet så meget ud. Åge har nogle spillere, som han stoler på. Det forstår jeg godt. Jeg er bare klar, hvis jeg får chancen.

Joachim Andersen skiftede denne sommer fra Sampdoria til Lyon for 225 millioner kroner.


Foto: Anders Kjærbye, dbufoto.dk

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0