2023-03-22 20:22:58

Ronaldo åbner op om United-exit: Fortryder ikke noget

Cristiano Ronaldo åbner op om sit exit i Manchester United på et pressemøde. Her erkender portugiseren, at han han var i dårlig form, selv om han ikke fortryder noget.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 1. runde

FT

POR

4 - 0

LIE

Cristiano Ronaldo er i øjeblikket i den portugisiske landsholdslejr, og her havde den fremmødte presse mulighed for at stille spørgsmål til stjernen, der til daglig spiller i saudiarabiske Al Nassr.

Inden skiftet til Mellemøsten blev Ronaldo meget upopulær, da han revsede Manchester United i et interview med Piers Morgan.

Det endte med at koste så dyrt, at United og Ronaldo gik hver til sit. 

På pressemødet erkendte Ronaldo, at hans form ikke var den bedste i Manchester United, selv om han ikke fortryder noget.

- Nogle gange skal man gå igennem nogle ting for at finde ud af, hvem er på sin side.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -Ronaldo åbner op om United-exit: Fortryder ikke noget
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg har intet problem i at sige, at jeg ikke var i den bedste form i min karriere, men der er ikke tid til at fortryde noget. Livet går videre, når det går skidt og godt. Det var en del af min udvikling.

- Når man er på toppen af bjerget, kan man ofte ikke se, hvad der er nedenunder. Nu er jeg mere forberedt, og jeg har lært, hvad der er vigtigt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg havde ikke været igennem noget lignende tidligere, men nu er jeg en bedre mand, siger Cristiano Ronaldo ifølge The Mirror.

Portugal og Ronaldo har overkommelig modstand i de to kommende EM-kvalifikationskampe, da landsholdet møder Liechtenstein og Luxembourg.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 1. runde

FT

POR

4 - 0

LIE

18 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce