2023-03-22 15:15:01

Schmeichel affejer Nice-rygter: Meget lidt er faktuelt korrekt

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel fastslår, at der ikke var meget hold i de rygter, der prægede hans start i Nice. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Helsingør
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 1. runde

FT

DAN

3 - 1

FIN

For høj fedtprocent og en lidt for laissez faire tilgang til mødetider. 

Ovenstående var nogle af de oplysninger, som franske medier berettede om i forhold til Kasper Schmeichels start i Nice. 

RMC Sport skrev i september 2022, at den danske keeper havde skabt frustrationer i resten af spillertruppen, og nogle uger senere erfarede L'Equipe, at Schmeichel snart kunne være fortid i Ligue 1-klubben. 

Siden da har der ikke været mange kritiske historier om den danske landsholdskeeper. Tværtimod har 36-årige Schmeichel sat sig tungt på posten som holdets førstevalg mellem stængerne, mens han også blev kåret som månedens spiller i klubben i februar. 

På onsdagens pressemøde forud for Danmarks EM-kvalifikationskamp mod Finland satte Kasper Schmeichel selv ord på de mange rygter, der prægede hans start i Nice.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -Schmeichel affejer Nice-rygter: Meget lidt er faktuelt korrekt
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

- Desværre læser jeg ikke så meget af det, I skriver. Jeg får tilsendt nogle ting af venner, som skriver: 'Har du set, hvad der er blevet sagt og bla bla bla,' men der er meget lidt af det, som er faktuelt korrekt. 

- Starten i Nice har været fin. Jeg har spillet rigtig, rigtig godt, synes jeg. Jeg kigger tilbage på mine kampe med kritiske øjne. Det har jeg gjort igennem hele min karriere, og jeg er meget tilfreds med, hvad jeg har leveret igennem hele sæsonen - ikke kun nu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når jeg kigger tilbage, så er der meget få momenter og meget få kampe, hvor jeg ikke har været tilfreds med min egen præstation, siger landsholdskeeperen. 

Kasper Schmeichel satte desuden ord på, hvorfor han ikke stillede op til interviews med pressen efter Danmarks skuffende VM-exit i Qatar. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 1. runde

FT

DAN

3 - 1

FIN

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce