2022-07-30 22:49:43

Pep om Haaland-debut: Han var der hele tiden

Erling Haaland missede et par store chancer i sin Manchester City-debut, men det bekymrer ikke Pep Guardiola, som hæftede sig ved, at han hele tiden var der. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Manchester City og Liverpool spillede lørdag aften om trofæet i Community Shield, og her blev det i sidste ende Liverpool, som tog det første stik i sæsonen. 

Undervejs i en forholdsvis jævnbyrdig affære havde nyindkøbet Erling Haaland ellers et par gode muligheder for at gøre sit for at hjælpe City til sejr, men den sidste skarphed udeblev. 

På trods af de brændte chancer var hans manager, Pep Guardiola, dog fint tilfreds med, hvad han havde set fra den norske angriber, som han føler sig overbevist om vil score i fremtiden. 

- Han havde chancer - to eller tre i første halvleg og én til sidst (i kampen, red.). Han var der hele tiden. Han kæmpede en hel del og lavede bevægelserne, forklarede Guardiola efter kampen ifølge klubbens hjemmeside og fortsatte. 

- Det er godt for ham at stifte bekendtskab med det nye land og den nye liga. Han var der. I dag scorede han ikke - en anden dag vil han score, sluttede Guardiola om nordmandens officielle debut for klubben. 

Haaland og City får en ny mulighed i næste weekend, når Premier League-sæsonen skydes i gang med en svær udekamp mod West Ham søndag. 

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0