2023-01-30 23:38:38

Bowen om United-lodtrækning: Aldrig nemt, men må slå de bedste

West Ham er videre i FA Cuppen og kan nu se frem til et opgør med Manchester United, som Jarrod Bowen ved ikke bliver nemt, men som også må til, hvis man vil vinde det hele. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jarrod Bowen og Michail Antonio sørgede for en 2-0-sejr mandag aften til West Ham i FA Cuppen ude over Derby, og det betyder, at Manchester United nu venter i næste runde. 

Inden Bowen dog reagerede på den nyhed, nåede han at udtrykke sin glæde over at have fundet lidt målform igen. 

- Det var rart at få to mål imod Everton og så at score igen i aften (mandag, red.), udtalte en tilfreds Bowen til ITV ifølge BBC Sport og fortsatte. 

- Et mål giver enhver spiller stor selvtillid. Det er virkelig godt for mig, men for os, er det to sejre i streg, og det handler alt sammen om momentum, som vi kan bruge som springbræt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

FA Cup -Bowen om United-lodtrækning: Aldrig nemt, men må slå de bedste
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

I næste runde af FA Cuppen venter der West Ham et møde med Manchester United, som ikke ligefrem er nogen drømmelodtrækning. 

- Jeg fandt først ud af det (lodtrækningen, red.) på bænken, jeg spurgte Dec (Declan Rice, red.), og han sagde: 'Vi har fået United ude'. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er aldrig nemt, men hvis vi vil være succesfulde i den her turnering, er vi nødt til at slå tophold. Det vil blive en svær kamp, de er et top, top hold, men vi har været der masser af gange før. 

Kampen mellem United og West Ham er programsat til den 1. marts på Old Trafford. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0