2023-01-28 21:55:56

FA undersøger anklage om diskrimination i Blackburn-kamp

Det engelske fodboldforbund, FA, undersøger anmeldelser om racediskrimination i FA Cup-kampen lørdag mellem Blackburn og Birmingham. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Championship - 30. runde

FT

SWA

3 - 4

BIR

Jon Dahl Tomassons Blackburn måtte sent indkassere et 2-2-mål i FA Cuppen mod Birmingham lørdag eftermiddag, hvorfor man må ud i en returkamp om at gå videre til næste runde. 

Efter kampen er det dog ikke kun omkampen, der er i fokus, for der er kommet en anklage ind om racediskrimination i løbet af kampen. 

Det oplyser det engelske fodboldforbund, FA, som samtidig gør det klart, at man har i sinde at undersøge sagen hurtigst muligt. 

- Vi er klar over en påstået hændelse af racemisbrug, som blev rapporteret til dommeren under Emirates FA Cup-kampen mellem Blackburn og Birmingham, skriver FA i en pressemeddelelse. 

Artiklen fortsætter efter billedet

FA Cup -FA undersøger anklage om diskrimination i Blackburn-kamp
Foto: George Calin/Reuters/Ritzau Scanpix

- Vi tager alle anklager om diskrimination ekstremt alvorligt, og vi vil undersøge sagen hurtigst muligt i samarbejde med klubberne og de relevante myndigheder. 

Til sidst i kampen var der lidt tumult mellem de to mandskaber, efter Birmingham havde udlignet Blackburns føring, men om det er der, at anmeldelsen stammer fra fremgår ikke. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tomasson var efter kampen skuffet over at skulle ud i en returkamp, idet man havde chancerne på hjemmebane til at have dræbt kampen

Artiklen fortsætter efter indholdet

Championship - 30. runde

FT

SWA

3 - 4

BIR

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0