2022-08-09 18:12:51

Jon Dahl før Cup-kamp: Chance for at fange mit øje

Jon Dahl Tomasson udtaler forud for Blackburns cup-kamp mod Hartlepool, at det vil blive en chance for nogle af de spillere, som ikke har spillet så meget endnu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jon Dahl Tomasson er to for to i Championship denne sæson i spidsen for sin nye klub Blackburn, og onsdag gælder det så en kamp i Carabao Cuppen. 

Her skal Blackburn op imod Hartlepool fra League Two, og den danske manager udtaler op til kampen, at det vil blive en chance for nogle af de spillere, der ikke har spillet så meget endnu til at imponere ham. 

- Først og fremmest er cuppen altid vigtig, vi spiller for et resultat, så vi kunne godt tænke os et resultat, indledte Jon Dahl ifølge klubbens Twitter og fortsatte. 

- Men vi har ikke den største trup, så vi er nødt til at bruge vores spillere. Det er en mulighed for at fange mit øje for nogle af spillerne, som ikke har spillet så meget. 

- Det er også en mulighed for nogle spillere, som har spillet for at få en smule hvile. Det er en win-win-situation - spillere får chancen for at gøre det godt og er nødt til at gribe den chance. 

Blackburn spiller klokken 20.45 mod Hartlepool. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0