2022-08-10 08:33:09

Norwich-chef roser: Lungi er 'Mr. reliable' for tiden

Jacob Lungi Sørensen scorede tirsdag aften et flot mål mod Birmingham i Carabao Cuppen, og generelt får han efter opgøret roser af sin manager. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Norwich spillede sig tirsdag aften videre i Carabao Cuppen mod Birmingham, som man sendte ud på straffespark. 

Undervejs i kampen scorede danske Jacob Lungi Sørensen et vidunderligt mål fra distancen til 2-0, men målet er ikke det eneste, som manager, Dean Smith, roser den tidligere Esbjerg fB-spiller for. 

- Han er 'Mr. reliable' i øjeblikket! Han spillede højre back, venstre back og scorede et vidunderligt mål, sagde Smith efter kampen til klubbens hjemmeside og fortsatte med roserne om danskeren. 

- Jeg tror ikke, at Daniel Sinani havde i sinde at aflevere til ham (Lungi, red.), men hvilken afslutning, fuldt fortjent for ham. Han havde en god kamp i aften (tirsdag, red.). 

Lungi Sørensen blev i løbet af kampen flyttet fra højre til at spille venstre back, som Smith nævnte, og det mener manageren, at danskeren beviste, at han godt kan løse i fremtiden også. 

- Jeg synes, at Lungi viste og har vist tidligere, at han i Championship absolut kan spille venstre back. 

Lungi Sørensen indledte de første to kampe i sæsonen for Norwich på den centrale midtbane og lader under alle omstændigheder til at være en mand, som hans manager stoler på. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0