2023-01-24 23:00:37

Rødt kort og annullerede mål - Newcastle tog første stik i semifinale

Newcastle formåede at få et godt udgangspunkt, da de i det første af to opgør slog Southampton med 1-0 i Carabao Cup-semifinalen, hvor der både var et rødt kort og to annullerede mål på menuen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Carabao - første semifinale

FT

SOU

0 - 1

NEW

73'
0 1
Joelinton
Mål
86'
0 1
Duje Caleta-Car
To gule kort

Southampton tog tirsdag aften imod Newcastle hjemme på St. Mary's Stadium, da de to mandskaber tørnede sammen i Carabao Cuppens semifinale.

Værterne var kommet til opgøret med en overraskende sejr på 2-0 over Manchester City i kvartfinalen, mens Newcastle formåede at slå Leicester med samme cifre.

Tirsdagens engelske duel endte også med at blive en tæt affære, hvor der i den grad blev gået til stålet.

Gæsternes Fabian Schär blev nemlig efter få minutter sendt i jorden og skulle have behandling, og så var scenen sat for resten af pokal-opgøret.

De hårde dueller var der masser af, men chancerne udeblev.

Artiklen fortsætter efter billedet

Carabao Cup -Rødt kort og annullerede mål - Newcastle tog første stik i semifinale
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var nemlig sjældent, at tilskuerne fik nogle chancer at se, men kort tid før pausen troede de medrejsende Newcastle-fans, at de var kommet i front.

Her var det Joelinton, som fik sendt bolden i mål, men glæden blev rigtig kort, da scoringen blev annulleret for en arm på bolden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den brasilianske profil fik dog noget at juble over efter pausen, da han efter 73 minutter tog det rigtige løb ind i boksen.

Alexander Isak havde nemlig taget sagen i egen hånd på kanten, hvor han kunne tage bolden med sig ind i feltet og servere den for en fremadstormende Joelinton, som kunne prikke bolden i mål.

Så kom Newcastle foran med 1-0, men blot to minutter senere var den gal nede i den anden ende.

Her lykkedes det nemlig for værterne at sende udligningen ind i netmaskerne, da Adam Armstrong kom først på et indlæg og sendte bolden i mål.

Denne gang var det så Southamptons tur til at få frakendt et mål, da dommeren også valgte at annullere scoringen for en arm på bolden.

Det var et stort slag i ansigtet på hjemmeholdet, men det blev værre endnu kort før tid, da Duje Caleta-Car hev et gult kort til sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var nemlig hans andet i kampen, og derfor blev Southampton-spilleren udvist med et rødt kort.

Kampen endte med en 1-0-sejr til Newcastle, som dermed har det bedste udgangspunkt, inden de to mandskaber skal op imod hinanden på St. James' Park i returopgøret.

Den kamp bliver spillet den 31. januar, hvor der er kampstart klokken 21:00.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Carabao - første semifinale

FT

SOU

0 - 1

NEW

73'
0 1
Joelinton
Mål
86'
0 1
Duje Caleta-Car
To gule kort

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0