2022-10-04 22:21:01

Bach Bak før Feyenoord-duel: Æresdivisionen på et højere teknisk niveau

FC Midtjyllands assisterende sportschef Kristian Bach Bak mener, at den hollandske Æresdivision er på et højere teknisk niveau end Superligaen, men mener på samme tid, at det passer godt til FC Midtjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

FCM

2 - 2

FEY

FC Midtjylland møder torsdag Feyenoord i Europa League.

Forud for kampen fortæller FC Midtjylland-assistent Kristian Bach Bak til klubbens hjemmeside, at den hollandske Æresdivision er teknisk bedre end Superligaen, men at det måske passer godt til FC Midtjylland.

- Den hollandske Æresdivision er teknisk på et højere niveau end Superligaen. Danske hold kan så måske være bedre taktisk og organisatorisk, hvor du i Holland er bedre individuelt og har mere fart i spillerne.

- Feyenoord passer måske godt til der, hvor vores hold er lige nu. Det bliver en underholdende kamp, fordi vi også spiller virkelig flot fodbold. Det kunne godt ligne noget af det, som nogle af de hollandske hold gør. 

- Vi har nogle dygtige spillere, og kan vi få organisationen på plads, bliver det en spændende kamp. Der vil altid være muligheder mod de hollandske hold, fordi de aldrig stiller sig ned.

Artiklen fortsætter efter billedet

Europa League -Bach Bak før Feyenoord-duel: Æresdivisionen på et højere teknisk niveau
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Bach Bak stod over for Feyenoord fem gange, da han spillede i Holland og husker tilbage på nogle vilde fans.

- Feyenoord var et af de hold, man på hjemmebane havde en god chance mod, mens man på udebane skulle være heldig, hvis man ville slå dem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– De har nogle voldsomme fans, og Ajax og Feyenoord har et kæmpe derby, hvor de ofte ikke må have tilskuere med på udebaneafsnittet. De har vilde fans, og det er altid fedt at spille et sted, hvor der er knald på. Det skal vores spillere glæde sig til, afslutter Kristian Bach Bak.

Kampen bliver fløjtet i gang torsdag kl. 21:00.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

FCM

2 - 2

FEY

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0