2021-09-28 06:30:00

Brøndby-topscorer: Kan lave noget mod Lyon

Brøndby-topscorer Mikael Uhre tror på, at Brøndby kan drille Lyon, hvis holdet går ud og spiller sit eget spil og ikke frygter Lyon på torsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der venter en kæmpe opgave for Niels Frederiksens Brøndby-tropper, når Ligue 1-storholdet Lyon venter i Europa League på torsdag.

Franskmændene er kæmpe favoritter, men Brøndby-topscorer Mikael Uhre har ikke tænkt sig at frygte nogen endefuld.

Det vil øge risikoen for at fejle, siger Uhre, der tror på, at Brøndby kan drille Lyon, som åbnede Europa League med en 2-0-sejr over Rangers.

- Jeg tror, man skal passe på med at gå ud med den mentalitet, for så tror jeg, at man er i større risiko for virkelig at få et hak over snuden.

- Vi skal ud at spille vores spil, og så tror jeg også godt, at vi kan lave et eller andet der, siger Uhre og tilføjer om torsdagens kamp:

Artiklen fortsætter efter billedet

Europa League -Brøndby-topscorer: Kan lave noget mod Lyon
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Det bliver pissefedt. Det er det, man drømmer om som fodboldspiller at komme ud at spille de der lidt større kampe på de helt store arenaer. Lyon er et fantastisk hold, og vi får vores sag for, men det gjorde vi også nede i Salzburg.

- Nogle gange er det bare en chance, der skal til, og så kan man forsvare den hjem, hvis man møder så godt et hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kampen sparkes i gang klokken 18.45 på torsdag, og her skal Brøndby følge op på første rundes 0-0-resultat mod Sparta Prag.

Brøndby er  ikke det eneste danske hold, der er i europæisk aktion torsdag. FC Midtjylland spiller Europa League ude mod Braga, mens FC København møder Lincoln Red Imps i Conference League i Parken.

Sidste hold i aktion er Randers FC, som i Conference League gæster rumænske CFR Cluj.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0