Europa League -Dansk kaptajn udvist i Hammarbys EL-exit
2020-09-16 20:50:40
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

Dansk kaptajn udvist i Hammarbys EL-exit

Danske Jeppe Andersen fik rødt kort, da han og Hammarby onsdag blev ekspederet ud af Europa League-kvalifikationen med 0-3 mod Lech Poznan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med tre danskere i startopstillingen i form af David Ousted, Jeppe Andersen og Mads Fenger skulle Hammarby forsøge at spille sig videre til tredje runde af Europa League-kvalifikationen mod polske Lech Poznan.

Kampen blev en lige affære, hvor der i løbet af første halvleg dog var langt mellem de store chancer. 

Hammarby kunne ved pausen noteres for den største mulighed, da Aron Johansson kom fri i en lovende position, men han sendte sit skud lige på den polske keeper.

I anden halvleg fortsatte kampen med at være lidt af en stillingskrig, og derfor skulle der en fejl til, før Lech Poznan fik bragt sig foran.

En Hammarby-forsvarer kunne ikke prikke en tilbagelægning langt nok, og så kom Pedro Tiba imellem og flot lobbede bolden over Ousted.

Kort efter så Hammarby-anfører Jeppe Andersen sit andet gule kort, da han noget tilfældigt ramte en Poznan-spiller i hovedet med sin arm.

Ganske uforstående kunne Andersen gå fra banen og efterlade sit hold en mand i undertal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til sidst fik Lec Poznan øget til 2- og 3-0, og derfor kunne Poznan altså tage pladsen i den tredje runde af EL-kvalifikationen.

Andetsted gik hollandske Willem II videre ved at slå Niedercorn fra Luxembourg med 5-0.


Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0