Europa League -Debutanterne  var i hopla for FCK
2015-07-16 21:45:42
Foto: Getty Images

Debutanterne var i hopla for FCK

Debutanterne Kasper Kusk og Benjamin Verbic scorede, da FC København vandt 2-0 på hjemmebane mod Newtown AFC.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 2. runde

FT

FCK

2 - 0

NEW

3'
1 0
Benjamin Verbic
Mål
74'
2 0
Kasper Kusk
Mål

FC København var storfavorit, da de tog imod Newtown AFC på hjemmebane. Newtown endte sidste sæson på sjettepladsen i den walisiske række, og derfor lignede det en sikker FCK-sejr på forhånd.

Det startede da også som lyn og torden for københavnerne. Benjamin Verbic skulle blot bruge tre minutter i den hvide FCK-trøje, før han havde scoret sit første FCK-mål.

Forud for målet var der gået flot opspil, som to andre debutanter stod bag. Først spillede Kasper Kusk bolden flot på tværs til Peter Ankersen, som lagde et perfekt indlæg til Verbic, som stangede bolden i mål.

Få minutter senere var Marvin Pourie tæt på at udbygge føringen, da han jagtede en lang bold fra en Thomas Delaney. Newtowns målmand nåede først på bolden, og han forsøgte at cleare bolden. Men i stedet lossede han bolden direkte ind på en fremadstormende Pourie, hvorefter bolden var på vej i mål, men heldigt for waliserne, så røg den lige forbi den ene opstander.

Efter et kvarters spil var Verbic så på spil igen, da han fandt Pourie i det lille felt med et perfekt indlæg. Pourie fik afsluttet godt, men bolden røg på overliggeren. Efterfølgende var Kasper Kusk tæt på at score, men en waliser kastede sig herorisk ned og blokerede for afslutningen.

Kort før pausen lignede det unægteligt, at FCK blev snydt for et straffespark, da Verbic blev nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs.

I 2. halvleg forsatte FCK’s klare dominans, hvor de både havde store og små chancer. Man skulle helt hen til det 73. minut før FCK kunne udbygge føringen, og endnu en gang var det en debutant i målscorerens rolle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kasper Kusk modtog bolden tilbage i banen og satte i fuld sprint mod Newtown-målet, hvorefter han iskoldt afsluttede fra distancen ved den ene opstander. Flot mål af den nye FCK’er.

FCK forsøgte at udbygge føringen mod slutningen af kampen, men det tredje mål udeblev. Til gengæld var der dårligt nyt for københavnerne, da Benjamin Verbic udgik med en skade i dommerens overtid. Det var ellers en imponerende debut, som sloveneren præsterede.

FCK måtte dermed nøjes med 2-0 på hjemmebane, hvilket dog er et fornuftigt udgangspunkt inden returkampen i Wales på torsdag.


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 2. runde

FT

FCK

2 - 0

NEW

3'
1 0
Benjamin Verbic
Mål
74'
2 0
Kasper Kusk
Mål

32 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0