2023-01-24 18:55:22

FCM-truppen donerer billetter til Europa League-udekamp

FC Midtjylland og spillertruppen har valgt at donere billetter, så interesserede fans kan komme med til udekampen mod Sporting i Europa League. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Liga Cup - semifinale

FT

ARO

1 - 2

SCP

Den 16. februar venter der FC Midtjylland en stor opgave, når danskerne skal til Portugal for at møde Sporting i Europa League. 

Midtjyderne har som tak for fansenes støtte valgt at søsætte et initiativ, hvor både klubben og spillertruppen har doneret et beløb til de medrejsendes billetter. 

FCM oplyser på klubbens hjemmeside, at alle spillere har doneret et beløb, mens klubben dækker det resterende beløb, så alle, der ønsker det, kan få betalt kampbilletten. 

Anfører Erik Sviatchenko håber at se en masse fans benytte sig af muligheden.

Artiklen fortsætter efter billedet

Europa League -FCM-truppen donerer billetter til Europa League-udekamp
Foto: Erwin Scheriau/AFP/Ritzau Scanpix

- Både os spillere og fansene er en del af en enhed, som står sammen. Vi går nogle sindssygt vigtige kampe i møde, og derfor vil vi gerne vise, at vi værdsætter fansenes støtte hele vejen igennem. Lige nu er det hårdt, men vi er på rette vej, og den rejse skal vores fans være med på. Derfor skal vi have så mange som muligt med på turen til Lissabon.

- Det handler om, at vi værdsætter deres flid, energi og tid. De skal vide, det betyder utroligt meget, at der står nogle mennesker, man kan hilse på efter kampene. Særligt på de her udebaneture. Det var fantastisk at se den flok, som var med i både Graz, Rotterdam og Rom. Og det gælder uanset, om det er en lille enklave eller en større flok, der rejser med, afslutter Sviatchenko på fcm.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjylland og Sporting spiller returkamp ugen efter på MCH Arena.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Liga Cup - semifinale

FT

ARO

1 - 2

SCP

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0