2022-11-29 13:41:50

Australien-trup så Eriksen-kollaps på TV: Det var rædselsfuldt

Den australske landstræner Graham Arnold fortæller på pressemødet forud for kampen mod Danmark, at Eriksen-kollapset i Parken ramte hårdt - også i Australien.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

Pressemødet med den australske træner Graham Arnold og spilleren Mathew Leckie var næsten slut. 

Stemningen var høj, og de to 'socceroos' glædede sig til skæbnekampen mod Danmark.

Sidste spørgsmål kom fra bold.dk og handlede om, hvad d'herrer mente om at skulle møde Christian Eriksen, som for halvandet år siden lå livløs ved en anden stor slutrunde - EM.

Arnold tog ordet og svarede på spørgsmålet om det øjeblik, som satte sig i kroppen på alle i fodboldverdenen - også det australske landshold.

- Vi så det rent faktisk. Vi var i Kuwait for at spille VM-kvalifikation, og vi så kampen på TV. Det var rædselsfuldt at se (Eriksens kollaps, red.).

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Australien-trup så Eriksen-kollaps på TV: Det var rædselsfuldt
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Det er fantastisk og inspirerende, at han er her i dag. Det var et stærkt øjeblik for det danske landshold, da han gjorde comeback, og nu er han også i Manchester United, hvor han gør det fremragende. Det beviser hele verden, hvilken stær karakter han er. 

- Jeg kender ham godt nok ikke, men det lader til, at han er en kanon fyr. Da kollapset skete, kunne man se, at alle medspillere virkelig stimlede sammen omkring ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er utroligt, at han er tilbage her ved VM, og det er specielt for os at få muligheden for at spille imod ham, lød det fra den australske landstræner.

Onsdag tørner Australien og Danmark sammen i den sidste VM-gruppekamp, hvor Eriksen og co. er tvunget til sejr for at kunne gå videre til ottendedelsfinalerne.

Skæbnekampen spilles klokken 16:00 dansk tid.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0