2022-11-27 08:00:01

Braithwaite ville bevise sit værd: Jeg er klar til at gøre en forskel

Martin Braithwaite var glad for, at han fik chancen imod Frankrig ved VM, hvor han forsøgte at skabe en masse ravage. De franske spillere ligger da også godt til ham, da han er den samme type.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappé
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappé
Mål

135 minutter skulle der gå, før Martin Braithwaite gjorde sin entré i VM, da han blev indskiftet til anden halvleg i den anden gruppekamp mod Frankrig.

Her var det tydeligt at se, at Espanyol-danskeren ville ind og vise sig frem, da han havde masser af fart på i halvlegens indledning, og han kom da også frem til nogle chancer i opgøret.

Det blev dog ikke til nogen mål fra angriberen, men det var vigtigt for Braithwaite at vise, at Kasper Hjulmand godt kan regne med ham.

- Jeg prøver altid at gøre det bedste for holdet, og så er det klart, at når man ikke starter inde, så vil man overbevise om, at man står og er klar. Da der så blevet peget på mig, ville jeg vise, at jeg var klar til at gå ind og gøre en forskel.

- I fodbold og livet skal man være tålmodig, og jeg har bare ventet på min chance. Jeg kom ind og fik 45 minutter og prøvede at vise det bedste af mig selv. Jeg ville vise, at han skal tro på mig.

Fik du vist, at du er den, som man skal regne med fremover?

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Braithwaite ville bevise sit værd: Jeg er klar til at gøre en forskel
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Det ved jeg ikke, det må du spørge Kasper om. Det er ikke mig, som styrer det. Jeg går bare ind og prøver at spille mit spil. 

- Det handler om som offensivspiller, at man skal komme frem til chancer og skabe ravage, og Lindstrøm og jeg bevægede os godt sammen og fik åbnet det franske forsvar op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg ville gerne have haft scoret. Det er det, som det handler om. Vi skal give os selv det pres at score mål, så jeg ville selvfølgelig gerne have scoret, men i spillet var det meget godt, lyder det fra Martin Braithwaite.

- Jeg har været vant til at spille imod de typer fra min tid i Frankrig. Jeg er jo også selv en af de typer, som har fysik og hurtighed, så det kan godt være, at de ligger godt til mig at spille imod.

Nu venter der så en afgørende kamp mod Australien, hvor en sejr er et krav, hvis Danmark ikke skal tidligt hjem til jul.

Bliver det så med Braithwaite for start denne gang?

- Jeg har ingen anelse. Det eneste, som jeg kan fokusere på, er, at når han peger på mig, så skal jeg ind og gøre mit bedste. Jeg er i hvert fald klar.

Tiden må så vise, om Kasper Hjulmand mener, at Martin Braithwaite er klar til at starte inde mod Australien, når det afgørende VM-opgør bliver spillet på onsdag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappé
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappé
Mål

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0