2022-11-27 11:00:02

Damsgaard kræver mere offensivt af Danmark: Vi lavede mange fejl

Mikkel Damgaard var ikke tilfreds med Danmarks kamp mod Frankrig, da de havde problemer med at få skabt de store chancer, og det må ikke være tilfældet, når de møder de store hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappé
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappé
Mål

Et enkelt point efter to kampe ved VM.

Det er status for det danske landshold, efter det lørdag aften blev til et 1-2-nederlag til de forsvarende verdensmestre fra Frankrig, hvor Danmark i flere perioder var sat under et stort pres.

Mikkel Damsgaard startede inde for danskerne, og han var ikke tilfreds med sin egen præstation, hvor det ikke blev til det store i offensiven.

- Jeg klarede mig ikke så godt, som jeg havde håbet på. Jeg ville gerne have været med til at skabe noget mere offensivt og være med til at bryde det franske forsvar ned. Vi havde det svært med at skabe chancer. Vi skabte ikke så mange, og det er vi nødt til, hvis vi skal vinde sådan nogle kampe.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Damsgaard kræver mere offensivt af Danmark: Vi lavede mange fejl
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Damsgaard tilføjer desuden, at Danmark havde store problemer med at finde plads på Frankrigs banehalvdel, da Raphael Varane og co. var dygtige til at lukke helt ned for mellemrummene.

Han sender derfor også en ros mod den franske lejr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De var stærke og hurtige, så man må også give dem props for at gøre et godt stykke arbejde. Men vi kræver mere af os selv, fordi vi lavede mange fejl. Vi kunne sagtens have skabt flere chancer.

- De kommer til at skabe chancer, når de har de spillere, som de nu har. Så vi skal også være bedre offensivt, når vi møder de store hold, selv om vi står rigtig godt, lyder det fra Mikkel Damsgaard.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappé
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappé
Mål

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0