2022-11-27 09:15:01

Danske spillere bøjer sig for Mbappé: Utrolig, umulig og koldblodig

Flere danske landsholdsspillere roser den franske landsholdsstjerne Kylian Mbappé, der lørdag aften gjorde det onde ved Danmark i VM-gruppekampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappé
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappé
Mål

To mål og titlen som matchvinder. 

Kylian Mbappé var trods stor bevågenhed fra de danske wingbacks ikke til at kontrollere, da Frankrig slog Danmark med 2-1 lørdag aften.

Efter kampen talte bold.dk og den øvrige danske presse med flere danske landsholdsspillere, der pegede på, at PSG-stjernen gjorde forskellen.

- Han er jo en af verdens bedste spillere, hvis han ikke er den bedste. Vi havde selvfølgelig også meget fokus på ham, så det var ærgerligt, at han fik scoret to mål.

- Jeg synes ellers, at Nissen formåede at lukke ham godt ned i mange en-mod-en-situationer, men grunden til, at han er en af de bedste, er nok, at han alligevel er klar og får afgjort kampen, lød det fra Mikkel Damsgaard.

Alexander Bah er fuldkommen enig med Damsgaard i analysen af 23-årige Mbappé. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Danske spillere bøjer sig for Mbappé: Utrolig, umulig og koldblodig
Foto: Kim Hong-Ji/Reuters/Ritzau Scanpix

- Han gjorde jo forskellen i dag. Jeg synes egentlig, at NK har fint styr på ham, men alligevel dukker han op to gange og viser, hvilken verdensklassespiller han er, sagde Bah. 

Utrolig, umulig og koldblodig
Den tidligere Brøndby-profil Jesper Lindstrøm forklarede, at den franske verdensstjerne er blandt de bedste, han har spillet imod.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mbappé er selvfølgelig en af de bedste spillere, jeg har spillet imod. Han er utrolig og har en masse kvaliteter. Selv om jeg synes, vores wingbacks sad tæt på ham og gjorde det godt, scorede han to mål, og så kan vi ikke sige, at vi lukkede ham ned.

- Han er koldblodig, når han får chancen, og det viste han i dag (lørdag, red.). 

Rasmus Nissen Kristensen, der stod over for Mbappé i store dele af kampen, satte også ord på franskmanden efter opgøret.

- Det klinger jo hult, hvis jeg står og siger, at det gik fint. Han var jo ikke så meget med i kampen, men han lavede to mål. Han er speciel i forhold til nogle af de andre, som jeg har spillet imod, da de er mere aktive og aggressive.

- Han kan nærmest finde på at forlade kampen, og lige pludselig eksploderer han bare, og det så man også i fire/fem situationer her, hvor der ikke var noget at gøre. 

- Over en hel kamp, og når de får vendt spillet, så han bliver isoleret, er han tæt på at være umulig at have med at gøre, sagde den danske højreback.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fortjener cadeau
Crystal Palace-stopperen Joachim Andersen lagde heller ikke skjul på, at Kylian Mbappé naturligvis bør anses for at være en af de bedste spillere i verden.

- Han scorede to mål, så det var flot, konstaterede Andersen tørt om Mbappés præstation, inden han satte flere ord på franskmanden.

- Han er en verdensklassespiller og gjorde forskellen i dag. Jeg synes ikke, at de havde alverdens chancer, men de scorede på deres chancer, og det gjorde vi ikke. De var kyniske, sagde forsvarspilleren.

Espanyol-angriberen Martin Braithwaite deler sine landsholdskollegers ros til Mbappé, der ifølge det tidligere Esbjerg-talent fortjener cadeau.

- Han gjorde det godt. Det lykkedes jo meget godt at holde styr på ham langt hen ad vejen, men det er svært at gøre gennem en hel kamp. Han scorede to mål, så stor cadeau til ham, sagde Braithwaite.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappé
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappé
Mål

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0