2022-11-26 21:03:17

Dommer advarede Cornelius: 'Du læner dig op ad en rød billet'

Andreas Cornelius fik at vide af fjerdedommeren, at han lænede sig op ad en udvisning, og derfor blev angriberen taget ud i pausen mod Frankrig, da det ellers ville have været katastrofalt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappé
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappé
Mål

Det blev heller ikke lørdag aften, at Danmark fik deres første sejr ved VM, da de måtte forlade Stadium 947 med et 1-2-nederlag til Frankrig i bagagen.

Landstræner Kasper Hjulmand valgte at starte med Andreas Cornelius på toppen, men det blev en kort fornøjelse for FC København-angriberen, da han allerede blev hevet ud i pausen.

Det var dog ikke fordi, at Cornelius havde problemer mod de franske stoppere, men angriberen havde fået sig et gult kort, og derfor var frygten for en udvisning grunden til, at han fik en tidlig fyraften.

- Jeg blev taget ud, fordi jeg havde fået det gule kort. Jeg havde lavet et par frispark inden pausen, så fjerdedommeren var ovre at sige, at jeg lænede mig lidt for meget op ad en rød billet. 

- Det havde jo været katastrofalt, hvis vi skulle spille i undertal mod dem, lyder det fra Andreas Cornelius til bold.dk og resten af den danske presse.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Dommer advarede Cornelius: 'Du læner dig op ad en rød billet'
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Det blev derfor blot til 45 minutter på grønsværen, men Cornelius var tilfreds med præstationen, som han leverede mod Frankrig.

- Det gik udemærket, så jeg er fint tilfreds med min præstation. Jeg var et godt opspilspunkt, hvor vi fik sat en del gode omstillinger i gang ved at spille den op på mig. Der var også et par oppe i feltet, så det var fint nok.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ikke altid, at der er så mange direkte dueller, hvor det denne gang var meget direkte spil langs jorden, så der var ikke så mange fysiske dueller, som der nu kan være.

- Frankrig har jo klasse, men det har vi også. Sidste og forrige gang var det os, som afgjorde det. Så det er to hold med høj kvalitet, men denne gang var det dem, men det var os sidste gang. Det var en lige kamp, men marginalerne afgjorde det, udtaler Andreas Cornelius.

Trods nederlaget har Andreas Cornelius og resten af landsholdet stadig chancen for at gå videre ved VM. 

Det kræver dog en sejr over Australien, og det opgør bliver spillet på onsdag klokken 16:00.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappé
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappé
Mål

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0