2022-04-02 08:39:50

Flick ser frem til VM: Fantastisk med Spanien

Tyskland skal op imod Spanien, Japan og Costa Rica eller New Zealand ved VM, og det glæder landstræner Hansi Flick sig over, at det er en spændende gruppe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hansi Flick står over for sin første VM-slutrunde for Tyskland, som fredag kom i en spændende pulje ved det kommende verdensmesterskab. 

'Die Mannschaft' tørner nemlig sammen med Japan, Spanien og enten Costa Rica eller New Zealand, som kæmper om den sidste plads i gruppen i en playoff-dyst.

Den tidligere Bayern München-cheftræner glæder sig over puljen, da den ser spændende ud.

- Det er fantastisk med Spanien. Det er en spændende og interessant gruppe, hvor kampene er ikke så lette, men vi har store planer for turneringen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Flick ser frem til VM: Fantastisk med Spanien
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

- I en lodtrækning har man alligevel aldrig et valg, så man må tage det, der kommer. Jeg synes, det er en interessant gruppe. Vi vil så langt som muligt, helst til finalen, udtaler Hansi Flick ifølge Sport1 og fortsætter.

- Japan er et hold, der altid er til stede ved VM, med mange Bundesliga-spillere. Derfor er de af høj kvalitet. Vi ville egentlig gerne have spillet en venskabskamp mod Japan, men det kommer ikke til at ske nu

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Costa Rica var vores modstandere i åbningskampen i 2006, det har vi gode minder om. Men alle holdene har udviklet sig yderligere, og derfor er vi spændte.

Tysklands VM starter den 23. november, når de skal op imod Japan.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0