2022-11-25 11:30:01

Frankrig vil tage revanche: DK-kampe har været et wake up-call

Ifølge den franske landsholdskeeper Hugo Lloris har Frankrig lært af de to nederlag til Danmark i Nations League, som han beskriver som et wake up-call. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

Frankrig melder klar til lørdagens VM-kamp mod Danmark. 

Det franske landshold har ellers haft store problemer mod Kasper Hjulmands tropper, der har slået franskmændene i to ud af to kampe i 2022. 

På fredagens franske pressemøde fastslog Hugo Lloris, at Frankrig har taget ved lære af de to nederlag til Danmark i Nations League.

- De to nederlag har været et wake up-call for os. Vi kender Danmark, og vi er fuldt ud klar over vigtigheden af kampen i morgen (lørdag, red.). 

- Danmark har et virkelig godt hold og kan slå de bedste, men nu er det VM, og vi er klar. Vi ved, at kampen bliver afgørende i forhold til at avancere fra gruppen, så vi er fuldt fokuseret, lød det fra Lloris.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Frankrig vil tage revanche: DK-kampe har været et wake up-call
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Frankrigs landstræner Didier Deschamps er enig med Lloris i, at nederlagene til Danmark har været en lektie, som franskmændene siden da har læst op på.

- Vi har lært af de oplevelser, vi har haft mod Danmark i år. De er undervurderet, og de har gjort livet svært for os. Det skal vi sørge for, at de ikke gør i morgen. Det er ikke et spørgsmål om hævn, for begge hold kender hinanden ind og ud. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Danmark kan skifte system fra kamp til kamp, og det er noget, vi har fokus på, da det betyder, at vi skal forberede forskellige tilgange til kampen, sagde Deschamps.

På pressmødet spurgte bold.dk Hugo Lloris om forholdet til klubkammeraten Pierre-Emile Højbjerg. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0