VM -Giroud med ros til Harry Kane: Han minder om mig
2022-12-07 06:50:01
Foto: Marko Djurica/Reuters/Ritzau Scanpix

Giroud med ros til Harry Kane: Han minder om mig

Olivier Giroud har stor respekt for Harry Kane, inden Frankrig og England tørner sammen ved VM, da den engelske anfører minder om Giroud på flere områder.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - kvartfinale

FT

ENG

1 - 2

FRA

VM-slutrunden er nået frem til kvartfinalerne, og der venter et stort europæisk opgør, da Frankrig og England krydser klinger i jagten på VM-guldet.

Her kommer franskmændene med en masse selvtillid i bagagen, hvor især Olivier Giroud har imponeret med flere scoringer, men de skal dog stadig være på vagt.

De forsvarende verdensmestre skal nemlig holde et skarpt øje med Harry Kane, som kan ødelægge den franske VM-drøm, og det skyldes blandt andet, at angriberen har visse ligheder med Giroud, siger den franske angriber.

- Vi har talt med Hugo Lloris om ham. Han er en spiller, som har en lignende profil som mig. Han er stor, kraftfuld og har gjort det godt foran mål.

- Jeg tror, at han i de sidste måneder og år er gået lidt dybere i banen for at blive involveret i spillet. Jeg ved ikke, om det skyldes hans træner, men han laver en masse afleveringer.

- Han er stadig en målscorer, men han kan alligevel finde de vigtige afleveringer til sine holdkammerater. Så der er ligheder med mig, men der er også nogle vigtige forskelle, slår Olivier Giroud fast ifølge Sky Sports.

Hvis man ser på antal mål under VM, er det dog franskmanden, som har fordelen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Olivier Giroud står nemlig noteret for tre scoringer, mens Harry Kane blot har fået nettet til at blafre en enkelt gang.

Det er på lørdag klokken 20:00, at Frankrig og England tørner sammen.


Foto: Marko Djurica/Reuters/Ritzau Scanpix
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - kvartfinale

FT

ENG

1 - 2

FRA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0