2022-12-09 11:03:30

Haaland drømmer stort: Jeg vil til VM med Norge

Erling Haaland er klar til at vende tilbage fra ferie, men han ville ønske, at han i stedet havde været med til VM for Norge. Det er nemlig angriberens helt store drøm.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

MCI

2 - 0

GIR

Hele 18 mål i blot 13 kampe.

Erling Haaland har i den grad taget Premier League med storm, da den norske bomber har skudt alt og alle i sænk i den bedste engelske række.

Nu har Haaland dog fået sig en pause, da Norge ikke har været med til VM, og det har været godt for målmaskinen, da han nu er 100 procent klar til at gå amok foran målet igen.

Han ville dog have ønsket, at han i stedet havde brugt tiden i Qatar og være en del af slutrunden.

- Det har været en god mulighed for komme i gear igen. Selvfølgelig vil alle spillere gerne være med til VM. Det er min drøm at repræsentere mit land der, og jeg vil arbejde hårdt for at sikre, at jeg gør det en dag. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Haaland drømmer stort: Jeg vil til VM med Norge
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

- Men pausen har været positiv. Jeg har haft mulighed for at hvile mig, for at tænke på noget andet end fodbold i et par uger og for at sætte mig selv i det bedst mulige sted til at vende tilbage. 

- Jeg glæder mig til, at det begynder igen. Jeg er klar til at komme i gang, lyder meldingen fra Erling Haaland i et interview med The National News.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Manchester City skal spille en testkamp mod Girona, inden de skal tilbage i aktion hjemme i England.

Her skal de op imod Liverpool i Carabao Cuppen den 22. december, inden de seks dage senere tager et smut forbi Leeds i Premier League.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

MCI

2 - 0

GIR

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0