2022-11-25 12:46:39

Hjulmand afviser Lloris-påstand: Ikke drænet af OneLove-debat

Landstræner Kasper Hjulmand afviser, at al debatten om OneLove og andre protester har påvirket spillerne på energi-niveauet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

Det påvirker ikke det danske landshold, at spillere og trænere de seneste uger har skullet forholde sig til mange andre ting end fodbold. 

Frankrigs anfører Hugo Lloris gav tidligere fredag udtryk for, at det danske engagement i debatten kan have drænet spillerne for energi, men det afviser landstræner Kasper Hjulmand. 

- Jeg mener ikke, at det har påvirket holdet. Det havde ikke noget at gøre med vores præstation mod Tunesien. Vi er her for at spille, vi er fokuserede, og det har ikke påvirket os, siger Hjulmand på fredagens pressemøde.

- Hjemmefra forsøgte vi at lave en strategi, hvor det var helt klart, at vi var meget aktive inden, vi tog herned, og når jeg siger vi, er det hele vores forbund.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Hjulmand afviser Lloris-påstand: Ikke drænet af OneLove-debat
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- I det øjeblik, vi satte os i flyet, ville der være en arbejdsfordeling, hvor nogen ville tage sig af det fortsatte arbejde med at være synlige, mens vi ville og skulle passe vores job med at være fokuserede på fodbolden.

- Det har vi forsøgt at gøre, og jeg kan overhovedet ikke sige, at det har haft indflydelse på vores præstation. Det havde ikke noget med det at gøre, det var nogle fodboldmæssige ting. Vi har fokus og passer vores job, siger Hjulmand. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hugo Lloris og det franske landshold meldte før VM ud, at man ikke ville spille med armbåndet.

Danmark og Frankrig mødes lørdag klokken 17:00 dansk tid. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0