2022-09-22 15:55:46

Hoffenheim boykotter VM i Qatar

Bundesliga-klubben Hoffenheim har ellers haft til vane at dække slutrunder for at sætte fokus på egne spillere, men det bliver ikke tilfældet i år, da de har valgt at boykotte VM i Qatar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er fortsat ingen deltagende nationer, som har valgt at boykotte VM-slutrunden i Qatar, men måske Tyskland vil tage ved lære af Hoffenheim.

Den tyske Bundesliga-klub har nemlig meldt ud, at de har valgt at boykotte den kommende slutrunde, skriver de på deres hjemmeside, hvor de opremser de ting, som de er imod i forbindelse med VM i Qatar.

- De tvivlsomme omstændigheder i tildelingsprocessen, de katastrofale forhold på stadionbyggerierne, den skadelige påvirkning af klimaet og de rammebetingelser, der kræves for at afholde et arrangement som dette i ørkenen på dette usædvanlige tidspunkt. 

- Hovedfokus er dog på menneskerettighedskrænkelser og diskrimination af homoseksuelle i den autokratiske Golfstat. 

Det kan dog lyde lidt besynderligt, at Hoffenheim har valgt at boykotte, men de plejer faktisk ved hver slutrunde at levere journalistisk indhold til klubbens fans, så tilhængerne kan holde sig opdateret på Hoffenheim-spillere, der er med.

Dermed betyder det, at Hoffenheim-fansene ikke vil have mulighed for at følge med, hvis Robert Skov kommer i aktion for Danmark, i hvert fald ikke på klubbens egne platforme.

VM 2022 i Qatar vil derfor på ingen måde være synlig på Hoffenheims platforme, men i stedet kan man følge med i Hoffenheims kvindehold samt ungdomshold, skriver Bundesliga-klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0