2022-06-14 11:22:15

Kane snakker med Eriksen om Qatar-protest

Englands anfører Harry Kane har fortalt, at han har snakket med Christian Eriksen og Hugo Lloris om, hvordan de skal protestere mod VM i Qatar. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Harry Kane, Christian Eriksen og Hugo Lloris har diskuteret, hvordan de skal protestere over den kommende slutrunde i Qatar. 

Qatar er blevet heftigt kritiseret, lige siden de fik tildelt slutrunden af FIFA. 

Homoseksualitet er ulovligt i Qatar, og flere tusinde migrant-arbejdere lever under slavelignende tilstande, hvor flere er også afgået ved døden. 

Kritikpunkterne er mange, når det kommer til VM i Qatar, og nu arbejder Kane, Eriksen og Lloris på en måde, hvorpå de kan vise deres utilfredshed med turneringen. 

- Christian Eriksen hev fat i mig for et par uger siden. Så er der også Hugo Lloris, som jeg hele tiden snakker med. Vi tre diskuterede, om vi kunne gøre noget i fællesskab. 

- Når vi er nået frem til en beslutning, så vil vi selvfølgelig dele den. 

- Det er vigtigt at gøre det i fællesskab. Så vil det være en større protest, og vi vil fremstå stærkere, fortæller Harry Kane ifølge Reuters.

Eriksen, Kane og Lloris er ikke de eneste, der har protesteret over VM i Qatar. Flere personer fra landsholdsstaben i Wales har valgt, at de ikke kommer til at deltage i Verdensmesterskabet.  

27 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0