2022-12-09 11:56:22

LIGE PÅ: Barnlige Ronaldo ved at ødelægge eftermæle

En af VM-slutrundens største historier har Cristiano Ronaldo stået for, og hans eftermæle alvorligt på spil, mener LIGE PÅ-vært Lasse Fosgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der sprang en bombe, lige før VM startede. Afsender var Cristiano Ronaldo, som i et harsk interview fik savet forholdet til Manchester United så meget over, at et brug for uundgåeligt.

Under selve slutrunden er den portugisiske superstjerne igen i vælten, da han er blevet bænket, mens holdkammeraterne sprudler på banen. Og sideløbende kører rygterne om en sidste kontrakt i en klub i Saudi Arabien.

- Vi får under VM bekræftet, at han ikke er den samme spiller, som han var tidligere. Og jeg forstår ikke, at han vil ødelægge sit eftermæle ved at efterlade sit sidste indtryk i fodboldverdenen med sin ageren, som virker som et lille barn, der er fornærmet.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -LIGE PÅ: Barnlige Ronaldo ved at ødelægge eftermæle
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

- I det interview med Piers Morgan får han både sparket på holdkammerater, træner, klub og direktion, og det klæder ham ikke.

- Det er en skam, for han har givet så mange mennesker så mange oplevelser. Jeg har altid forsvaret ham og forsvaret hans egoisme. Men han er blevet en dårlig holdkammerat

- Det er ved at blive en farce med det show, han kører, mener Lasse Fosgaard i LIGE PÅ.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0